Loewes nyfortolkning af klassisk modernisme

Loewes nyfortolkning af klassisk modernisme

Oplev Loewe Design - en verden af billeder, funktionalitet og de mange set-up muligheder. Loewe Xelos giver dig den perfekte vej til første klasses underholdning og sensationelt design

Oplev den nye fortolkning af klassisk modernisme i første klasses håndværk ned til den mindste detalje. Xelos har et raffineret look med en mat overflade, to tidløse farver, sølv krom og sort, to skærmstørrelser: 40′′ og 32′′.

Loewe Xelos unikke funktioner
Opdag alle de funktioner, som er nødvendige for at nyde TV oplevelsen til fuldstændig perfektion, såsom 100Hz billedbevægelser med imponerende skarphed, LED-lys til knivskarp kontrast, HDTV DVB-T/C modtager (DVB-S2 opgradering) til digital HD billedgengivelse. Alt dette er integreret i designet. Der er tilmed et indbygget CI Plus - interface til modtagelse af indkodede kanaler.

Forkæl dig selv med en TV-frihed uden lige med USB optagelse, de kørende programmer kan let optages via alle digitale modtagere og kan ses senere takket være Timeshift funktionen, der let programmeres ved at bruge den brugervenlige elektroniske programguide (EPG). Tilslutning af en anden harddisk (for eksempel Loewe MovieVision DR+) til USB porten på Loewe Xelos er nem og hurtig. Alt, hvad du har lagret på harddisken, kan selvfølgelig også afspilles på mange andre Loewe TV.

Energibesparende funktion
Med Loewe Xelos produkt kan du nu opdage, hvordan underholdning af luksusklasse også kan være energibesparende. 

Loewe Xelos mulighederne for opsætning
Oplev de mange måder at integrere dit Loewe Xelos i dit hjem på, det kan placeres på bordet, på gulvet, på væggen, i et Loewe Rack løsning. Vælg netop den opsætningsløsning, som passer dig.