Brug Loewe Home Cinema Set sammen med alle tv-apparater på markedet

Brug Loewe Home Cinema Set sammen med alle tv-apparater på markedet

Loewe designer din underholdning med godt TV- billede og perfekt lyd

Komponenterne i den uovertrufne biografoplevelse i hjemmet er fantastisk lyd og gode billeder. Begge komponenter er tilstedeværende i det nye Home Cinema Set fra Loewe. Sættet inkluderer Loewe MediaVision 3D afspiller, en Loewe Subwoofer Compact, to Loewe Satellite Speakers og en Loewe Assist Multi-Control fjernbetjening. Fjernbetjening til Home Cinema kan ikke kun bruges til Loewe produkter, men også til andre Tv’er, produceret af andre virksomheder. Fjernbetjeningen er meget funktionel og er intuitiv i brug.

Home Cinema Set produceres i alu sølv og sort farver.

MEDIAVISION 3D FRA LOEWE

Ønsker du en uforglemmelig underholdning i god kvalitet, med lækre TV-billeder og livagtig musik, er MediaVision 3D det helt rigtige produkt for dig. Både 3D film bliver vist og musik fra for eksempel iPod bliver afspillet i den bedste kvalitet med dette smarte produkt fra Loewe.

Det har en iPod-docking-station og sikrer afspilning af forskellige HD-lyd i forskellige formater, såsom Dolby True HD, dts-HD MA og flere. Det intelligente MediaVision 3D system kan hente data om for eksempel kunstner og titel på den musik, du lytter til, og film soundtracks til de film, du ser. Via internettet henter systemet de vigtige oplysninger fra medie- og musikdatabasen Gracenote, og via USB-port kan dine foretrukne numre lagres. Loewes Media Vision 3D har yderligere en HDMI Out-stik og to HDMI In-stik.

Loewes look er genkendeligt i dette produkt, med sine flotte æstetiske linjer og mulighed for en individuel tilpasning. Topcover til MediaVision 3D fås nemlig i 250 farver, så det nemt kan integreres i ens interiør.

LOEWE SATELLITE SPEAKERS OG SUBWOOFER COMPACT

Loewe Satellite Speakers og Loewe Subwoofer Compact er skabt til at harmonere med MediaVision 3D, du kan derfor igen vælge imellem alu sølv og sort. Sammen vil de løfte din underholdningsoplevelse til topniveauet.

Satellite Speakers er udformet af én aluminiumsblok, ligesom med andre Loewes Sound produkter kan du vælge imellem forskellige farvede inlays. Subwoofer Compact er i virkeligheden ret kompakt med sine 23 cm x 23 cm x 23 cm. Men den lille størrelse begrænser den ikke i at udsende en enorm lyd med frekvens 45-300 Hz og den samlede effekt på180 W.

I det øjeblik du tilslutter en lydkilde, bliver Subwoofer Compact samt de indbyggede forstærkere tændt helt automatisk.

Det er meget let at tilslutte subwooferen of MediaVision 3D med en kabel via Audio-link-interfacet.

Alt dette er endnu et bevis på, at Loewe har endnu engang skabt et innovativt og meningsfyldt produkt.