Loewe Individual Mediacenter giver fleksibilitet

Loewe Individual Mediacenter giver fleksibilitet

Intelligent mediecenter til personlig musikafspilning

På IFA præsenterede Loewe sit Individual Mediacenter, et smart mediecenter, som også kan anvendes til afspilning af musik i hele huset. En DVD- og CD-afspiller, en FM-RDS-stereo tuner, et iPod-/iPhone-interface til usb-porte, en analog audioindgang og en LAN-/WLAN-platform for nem tilgang til netværksbaseret fillager, musik, radiokanaler og podcasts fra internettet. Produktet tillader at lytte til DVB-radioprogrammer på et tilsluttet TV med en kabel- eller satellit-tuner. LAN-/WLAN-forbindelse gør det muligt for alle familiemedlemmer at nyde deres yndlingsmusik fra forskellige kilder i forskellige rum på samme tid. Med ”party-mode” funktionen kan man afspille samme musik i alle rum i hjemmet. Multirum-serveren kan forbindes til mange andre enheder, som TV med LAN-/WLAN, radio med WLAN og mobiltelefon. Stærkstrømsdataforbindelsen kan bruges som alternativ til LAN/WLAN.

Et minimalistisk designsprog

Individual Mediacenter er lavet med dybde på 65 mm, materialerne er glas og aluminium, som giver produktet et stilfuldt æstetisk udtryk. Uanset, hvor du vælger at placere det: På væggen, bordstand eller gulvstand, vil det være en flot tilføjelse til dit interiør.  

Designet er gennemtænkt og hver detalje er på sin rette plads, for eksempel den automatiske åbning for DVD’er og CD’er er placeret på den ene af siderne og kan derfor ikke forstyrre helhedsudtrykket, når man betragter produktet forfra.
Mediecenteret samler informationer om musiknumrene via databasen på internettet, og viser navn, genre og albumcover for hvert enkelt nummer. Alle informationerne gemmes i en stor flash-hukommelse. ”Up-scaling”-teknologi er en smart opfindelse, som sørger for at gengive billederne fra DVD’er i full high definition opløsning i den bedste kvalitet med 1920x1080 pixel eller 1080p-gengivelse.

Ualmindelig god lyd over det hele i dit hjem

Multirum-serveren med LAN-/WLAN garanterer en personlig afspilning af lydmedier i dit hjem.  

Individual Mediacenter systemet består af to digitale forstærkere, som tillader betjening af passive højttalere, og en subwoffer med integreret forstærker. Den lækre fjernbetjening, Assist Media, fra Loewe gør betjeningen af Multirum-serveren nem og intuitiv. Den har en OLED- farvedisplay på 6 cm og glasoverflade, og er tænkt som tovejs fjernbetjening.
 

Loewe Connect Media TV kan også anvendes til afspilning af musik i forskellige rum, det har indbygget LAN/WLAN-interface og kan derfor kommunikere med Individual Mediacenter.