Loewes strategi - Lær mere om Loewes Premium Brand Strategy

Klassisk designudtryk, nytænkende teknologi og intuitiv brug

Loewes Premium Brand Strategy sikrer den internationale vækst

Personer, som sætter pris på kvalitet, anerkender Loewes produkter inden for hjemmeunderholdning og placer dem øverst på listen over de bedste kvalitetsprodukter.

Kunderne er meget entusiastiske over Loewes løsninger, som er kendte for sit klassiske designsprog, nytænkende funktionalitet og intuitiv anvendelse. I sit arbejde fokuserer Loewe på minimalistisk design, teknologiudvikling og muligheder for personlig tilpasning. Loewe har et stærkt brand, som selvfølgelig inkluderer produkterne, men også kvalitetsservice og kommunikation. Man er aldrig i tvivl om, hvad de står for, med sine unikke produkter udsender de samme budskab gang efter gang. Loewe finder det derfor vigtigt, at arbejde på præsentationer af deres produkter hos sine forhandlere.

Loewes Premium Brand Strategy er en måde, hvorpå de kan sikre deres vækst på den internationale plan. Loewes har flagskibsbutikker i storbyer over hele verden, hvor deres produkter bliver eksponeret. På denne måde vedligeholder de sin position som den førende producent på markedet.