Loewe får anerkendelse

Loewe får anerkendelse

Loewe Art SL og Loewe Connect har fået tildelt Good Design Award

Museum of Architecture and Design begyndte at uddele designprisen - Good Design Award for mere end 60 år siden. Denne gang var der hundredvis af ansøgninger fra over 40 lande at vælge imellem. Den uafhængige jury understregede især det flotte formsprog i de slanke Loewe TV’er, Art SL og Connect. De er henholdsvis designet af Phoenix Design i Stuttgart og Design 3 i Hamburg.

Frieder C.  Löhrer fra Loewe kommenterer: "Kombination af enkelt design og nytænkende teknik er Loewes hovedprincip. Med Loewe Art SL og Loewe Connect lukkedes det os at opnå den optimale klassiske designpræsentation."

Lyd- og billedgengivelsen i en fortrinlig kvalitet forenet med gennemført funktionalitet i det elegante Loewe Art SL gør det til en god afslapning og ren fornøjelse at se TV.

Loewe Connect modeller er banebrydende inden for digital underholdning, da de skaber en sikker og enkel forbindelse mellem forskellige medier i hjemmet. Fladskærms-TV’et Connect er meget omtalt i pressen og har bl.a. fået navn som ’det mest multifunktionelle TV’, det har også vundet op til flere designpriser.