Loewe tager Europa med stormen

Loewe tager Europa med stormen

Loewe Individual 46 Compose 3D fik den internationale EISA pris

Loewes fokus på gennemførte brugertilpassede løsninger sammensatte med innovative teknologier resulterer i en stor interesse fra omverden. Ekspertjuryen for European Imaging and Sound Asociation – EISA har besluttet, at Loewes Individual 46 Compose 3D skal have den populære pris EISA Award Best Product 2011-2012, i kategorien ’European AV-Streaming TV’ 

”Det nyeste Loewe Individual 46 Compose 3D TV garanterer flotte billeder og kvalitetslyd, og samtidig med det givet det mange tilslutningsmuligheder.” EISA-prisuddelingen fandt sted den 2. september på Hotel Adlon i Berlin. Oliver Seidl, Loewes koncernchef, er entusiastisk: ”Loewe Individual viser virksomhedens værdier meget tydeligt. Denne pris betyder, at sammensætningen af det enkle, elegante design, nytænkning og mulighed for at sætte personlig præg på produktet bliver påskønnet.”

Chefredaktørerne fra EISA-fagtidsskrifterne, som udgør juryen, viser en stor begejstring for kombinationen af den udsøgte billed- og lydkvalitet og de forskellige muligheder for tilkobling. Full-HD-LCD-teknologi, LED Backlight og 400 Hz billedgengivelse bidrager til et uovertruffet billede på skærmen. Det gør Loewe Individual Compose perfekt til både visning af 3D og 2D. Det er muligt at lave 2D indhold om til 3D, og ved hjælp af den indbyggede Loewe DR+ hardisk-optager på 500 GB kan man optage og afspille tredimensionelle udsendelser.

Man kan streame indholdet fra det ene Loewe TV til det andet via WLAN, LAN eller Powerline, og Follow-Me-funktionen sørger for, at man aldrig går glip af de spændende detaljer på TV. Når man for eksempel ser en film i stuen og skal ud i køkkenet for at tilberede aftensmad kan man nemt ’tage filmen med’. Udsendelsen vil fortsætte lige fra det sted i filmen, som man stopper den på i stuen. Yderligere kan man på samme tid se en udsendelse på det ’primære TV’ i stuen og ét program, der er optaget på harddisken, og som er streamet til det ’sekundære tv’ i soveværelset. DR+ Streaming tillader at oprette et arkivnetværk med alle husets DR+ harddiske. De kompatible Loewe TV’er kan indgå i et netværk, så de alle kan ’kommunikere med hinanden’.

De nyere Loewe Individual TV’er har en indbygget Loewe MediaPortal. Denne funktion udvider anvendelsesmuligheder med visning af videoer og foto på TV- skærmen, afspilning af musik fra samlingen på ekstern harddisk eller valg af en digital radiokanal. Loewe MediaNet med en indbygget browser giver hurtig adgang til internettet.

Loewe MediaText efter HbbTV-standarden gør det nemt for brugeren at vælge imellem et hav af services fra programudbydere, kun ved ét tryk på Loewe Assist-fjernbetjeningen. Loewe var en af de første i verden, der udviklede TV med Hbb-standarden.

Alt dette ifølge EISA gør Individual 46 Compose 3D til “den mest effektive og simple måde at nyde medier på i alle rum i boligen. Produktet er kendertegnet ved et gennemført, flot design med rene linjer og perfekt finish.”

TV´et fås i de tre velkendte Loewe-farver: Højglans hvid, alu sort og alu sølv. Sidestykkerne kan udskiftes efter ønske, det er nemlig muligt at vælge mellem et utalligt antal af farver fra RAL-skalaen.

Loewe Individual er en ultramoderne løsning, der kan forkæle selv den mest kræsne bruger med lyd og billeder i eksklusiv kvalitet forenet med elegant design, som kan tilpasses de individuelle behov.