Tag på oplevelsesrejse i din digitale mediesamling. Loewe vil være din trofaste følgesvend

Tag på oplevelsesrejse i din digitale mediesamling. Loewe vil være din trofaste følgesvend

Loewes Medie-TV Connect har startet en ny tidsepoke inden for digital underholdning

Loewe Connect er designet til at forbinde diverse digitale medier og platforme. Siden den dag, offentlighed blev introduceret for dette produkt, har det vundet en del priser for dets teknologi og design, den sidste er ’Gold’ en designpris i Tyskland og blev nævnt i pressen som ’Verdens mest alsidige TV’.  

De første Loewe Connect fjernsyn er kommet frem for mindre end et år siden, og nu er Loewe klar med en anden gneration af Connect TV.

Ny Loewe Connect – endnu bedre

Den nye Loewe Connect er en forbedret version af den første model. Skarpere HDTV-billeder og væsentligt højere billedkvalitet sammensat med miljøvenlighed. I standbytilstand har den nye version af Connect et lavere strømforbrug og har en energibesparende indstilling, også kaldt eco-mode. Alt dette gør det nye produkt til endnu mere miljøbevidst end den første, som i sin tid har vundet Focus Green Award miljøprisen.

Loewe Connect 37 og 42 Media har tre HDMI-tilslutninger, som giver frihed brug med tilkobling af flere enheder. Den opdaterede Network Mediaplayer er indbygget i den nye version, som udvider søgemulighederne til mere end 12.000 diverse internet-radiostationer fra hele verden uden, at man behøver tænde for sin PC eller Mac. Du kan nemt og komfortabelt at blade imellem stationerne ved hjælp af fjernbetjeningen Assist, som du også kan bruge til at notere dine foretrukne lister på internettet.

Ny Loewe Connect Media med DR+ har nu harddisk på 250 GB og garanterer en nem og sikker optagelse af programmer og film, også i HD-kvalitet. Det nye Loewe Connect TV (i Media/DR+ udgaverne) leveres på en flotdesignet forkromet bordfod.

Den digitale fremtid i møde

Målgruppen for Loewe Connect er brugerne, som sætter stor pris på teknologi, de som vil udnytte alle mulighederne ved deres TV og skifte frit imellem forskellige mobile- og netværksenheder.


USB-interface tillader en hurtig tilslutning af USB-sticks, eksterne harddiske, digitalkameraer multikortlæsere

Med PhotoViewer kan du nyde dine digitale billeder, som diasshow, i ultimativ HDTV-opløsning med billeder i op til 1920 x 1080 pixels imens du for eksempel lytter til musik fra et USB-lagermedie.

Udover tilslutninger til DVD-afspillere, spilkonsol og camcorder, og har Connect TV også en VGA-tilslutning til PC, så du bl.a. kan se en Powerpoint-præsentationer i stort format.

Blu-ray afspillere kan tilsluttes til de tre HDMI-indgange på fjernsynet. En
kortlæser med standardinterface (CI) muliggør afkodning af programkort til kodede betalingskanaler uden ekstra dekoder. Satellitmodtager (DVB-S) kan eftermonteres som ekstraudstyr.

Connect Media kan netværksforbindes både via: LAN (kablet), Powerline (el-nettet) og WLAN-trådløse modul. Network Mediaplayer gør din hverdag med digitale medier nemmere og opner nye muligheder for dig. Den softwareopdateres automatisk og problemfrit via Internettet; lige så snart en ny softwareversion er til rådighed, kan du hente den med kun ét tryk på fjernbetjeningen og installeres automatisk. Ingen kompleksitet eller irritation er forbundet med processen.

Design

Loewe Connect er designet i tre farver og tre skærmstørrelser på 37′′, 42′′ og 32′′. Den mindste størrelse er lavet til mindre rum, hvorimod de to største modeller er til rigtige hjemmebiografoplevelser. Farverne, du kan vælge imellem er, moderne højglans hvid, raffineret sølv og klassisk højglans sort.  

Den enkle chassisramme giver Loewe Connect et slankt æstetisk udtryk, intet tager fokussen væk fra de flotte billeder på skærmen. Detaljerne, som de indbyggede højttalere og deres placering er med til at fuldende sammenhængende design.

Connect TV ikke kun dit medie-geni, men med sin form bliver den til en betydningsfuld del at dit interiør, med sit elegante look og forskellige placeringsmuligheder.