Loewe introducerer produktserien Individual med 3D teknologi

Loewe introducerer produktserien Individual med 3D teknologi

Har du en hjemmebiograf, skal du have mulighed for at se film i 3D. Loewe præsenterer Individual 3D, produktserien med indbygget moderne teknologi. I dag bliver der mere og mere fokus på 3D, TV-stationer går over til programmer i 3D og antallet af Blue-ray film i 3D stiger

Individual Compose 3D TV fås i størrelserne 40 ′′, 46 ′′ eller 55 ′′, med Full-HD LED-backlight teknologi og 400 Hz. Se både programmer og film i 3D og 2D i exceptionel kvalitet, eller konverter 2D-visning til 3D-indhold med fantastisk og livagtig billedgengivelse.

Til dit Loewe 3D Home Cinema system får du Loewe Active Glasses 3D-briller, Loewe BluTechVision 3D, 3D-kompatible Blu-ray afspiller og en Individual Sound Projector (som udsender naturtro, ren 7.1-lyd via én enhed). Alle kilder kan styres af samme fjernbetjening, hvilket gør anvendelsen nem i praksis. Loewe 3D hjemmebiograf giver dig en fantastisk oplevelse i dine hjemlige omgivelser, gang efter gang.

EFFEKTULD 3D TEKNOLOGI

Forklaring på de spændende 3D effekter i Loewes TV er følgende: På skærmen vises der billeder med meget hurtig hastighed, de vises for både venstre og højre øje. 3D- brillerne, også kendt som Shutter shades briller, skiftevis åbner og lukker/ mørklægger for venstre og højre øje. Kontakten imellem brillerne og TV’et sker via en infrarød sender, som er integreret i afbrydekontakten på TV’ets frontale del. Dette giver den mest optimale 3D oplevelse, hvor figurerne og ting på skærmen får et virkelighedstro, tredimensionelt udtryk.

EKSKLUSIVT DESIGN OG FUNKTIONALITET

Loewe Individual 3D er kendertegnet ved rene linjer, et enkelt og elegant design, en lækker finish på overfladerne og et stilfuldt udtryk. Alt dette var årsagen til, at Individual systemer har modtagelset en iF Gold Award i 2011.


En af Loewes smarte opfindelser harddiskoptager på 500 GB, Loewe DR+  Systemet, er integreret i designet og giver dig mulighed for at optage og afspille dine yndlings programmer og film i 2D og 3D, disse kan streames til et andet TV fra Loewe via LAN, WLAN og Powerline.

Loewe 3D Home Cinema system gør det nemt at indrette din stue, det kan for eksempel placeres i det smarte TV-møbel, Loewe Rack, som er designet til at rumme hele systemet. Du kan også vælge at hænge TV’et på væggen, og placere resten af systemet i møblet, det er helt op til dig.

MED LOEWE MEDIAPORTAL ER DIT FJERNSYN MERE END BARE FJERNSYN

MediaPortal teknologi er indbygget i alle Individual Compose fjernsyn, den giver adgang til flere kilder, som eksterne harddiske, internet eller hjemmenetværket. Du skal bare vælge om du vil lytte til musik, se billeder og videoer fra et tilgængeligt netværk, eller om du ønsker at høre musik fra den foretrukne internetradio. Ydermere kan du browse på internettet og selvfølgelig vælge imellem et antal af programudbyder tjenester.

MediaText funktion gør dit TV klar til fremtidens nye tekst-TV (efter HbbTV-standarden).

FLEKSIBELITET OG BRUGERTILPASSEDE LØSNINGER

Med Individual Compose 3D kan du tilpasse dit TV-system til dine ønsker og behov. Selve systemet fås i farverne alu sort, alu sølv og højglans hvid, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser i forhold til valg af farven på sidestykkerne. Højttalerløsninger er der mange af, og det er rige muligheder for at vælge, hvordan systemet skal sættes op: på loft, på gulv, i et møbel osv. Du kan skræddersy din egen løsning, som det passer dig. Du behøver ikke bekymre dig om teknologi og funktionalitet, det ordner Loewe.